Hi On Life’s resor i Himalaya

Himalaya – ”Snöns boning”, har under decennier varit en populär plats för äventyrslystna vandrare och alpinister. Bergskedjan kan stoltsera med jordens alla 8000-meters toppar! Men, Himalaya har så mycket mer än höga toppar. Floran och faunan är av stor variation; Allt från snöleoparder i bergsmassiven till elefanter och apor i de subtropiska skogarna i dalarna. Här finns forsar att paddla i och djungel för safariturer. Till detta kommer den spännande kulturen, med ett folk som är öppna och glada och som gör allt för sina gäster.

Resor med Hi on life

En vandring i Himalaya kan verkligen bli ett minne för livet, vare sig du väljer att gå de stora lederna eller de små okända stigarna. Här omges du av världens högsta berg och spegelblanka glaciärsjöar, passerar små pittoreska bergsbyar, ovanliga blommor och fåglar, buddistiska tempel och kloster. Du kommer också att få minnesvärda möten med leende människor och en mycket intressant kultur.

  On the summit of Island Peak

En expedition i Himalaya är något som många drömmer om att få vara med om; att få bo i ett basläger högt upp i bergen och sakta men säkert få jobba sig allt högre och högre upp tills man når sina drömmars mål! Nu kan det bli verklighet!

Hi On Life har både lite lättare så kallade ”Trekking Peaks” och riktigt tuffa toppar på programmet. Vare sig du är en rutinerad klättrare eller en god amatör så kommer känslan att vara obeskrivlig när du står där på din topp och tittar ner på Himalayas vita mäktiga vidder. Vi hjälper dig att förverkliga din dröm!

tn_img_0435

.

Är du sugen på mer? Himalaya har så mycket att erbjuda, inte bara berg. Önskar du att göra en kombinationsresa med både vandring, forsränning och safari då ska du välja någon av våra kombinationsresor. Dessa finns både i Everest- och Annapurna-regionen i Nepal. Båda ger dig äventyr på hög nivå!