Posted on: 12 Nov 2010

Namaste!

Sitter och knappar pa min dator har i Namche.  Det ar tidig morgon och byn har fortfarande inte riktigt vaknat till liv.  Det enda som hors ar munkarnas massande fran klostret intill.  Doften av rokelse ligger som ett tungt tacke runt min lodge da en av Namches alla  klattersherpor precis har gatt runt i omradet med en rokelse gjord av  Rhododendron och Enris.

Nar jag vaknade var det mulet men nu borjar det spricka upp och jag ser toppen av statliga Thamserku om jag tittar ut genom mitt oppna fonster.

Jag sitter med dunjacka och mossa pa mig. Morgonluften ar kylig men jag njuter av den!  Om nagra veckor ska jag bege mig ner till Kathmandu igen med alla bilar, avgaser och det totalt oorganiserade kaos som rader dar.   Bergsluften, dofterna, ljuden och vyerna har uppe njuter jag verkligen av och kan inte fa for mycket av…

Om ett par timmar kommer Saran upp hit till Namche med var nasta grupp.  Det ska bli trevligt att fa traffa dem – Saran har talat sa gott om dem redan!

Ma nu sa gott dar hemma och glom inte bort att njuta av livet!  Leta efter de sma guldkornen i din vardag och ta vara pa dem!

Halsar

Christina, Hi On Life