Emma Drott
Posted on: 28 Apr 2010

I våras åkte jag till Nepal för att gå upp till Everest Base Camp. Min resarrangör hette Hi On Life och lever mer än väl upp till sitt namn. Det jag skriver nu gäller både rent fysiskt men också mentalt…

Jag gjorde mitt livs resa och blev helt klart hög på livet! Jag måste framhålla att de fantastiska arrangörerna, guiderna, sirdarna och den lokalabefolkningen i Himalaya var de som gjorde att jag kan säga så idag. Den kommunikation som startade direkt då vi tog kontakt med arrangören visade på proffessionalism, hängivenhet, respekt och kärlek till det de arbetar med. Från start kände jag mig trygg i vad som skulle hända under resans gång och ungefär vad jag kunde vänta mig att möta. De vyer, samtal, känslor och fysiska ansträngningar som resan bjöd på, gav mig möjligheten eller kanske beordrade mig att tänka, tänka om, värdera, omvärdera, dra slutsatser och ta beslut som omfattar de viktigaste och mest omvälvande i mitt liv.

Tack Saran och Christina!  Tack Nima, Ohm, Dill och alla andra som gjorde stora, avgörande och värdefulla avtryck i mitt liv!

Everest Base Camp Trek