Posted on: 11 Dec 2009

Namaste från Nepal!

Hoppas att du har det gott och njuter av glögg och pepparkakor. Här i Nepal är det rätt höstligt och det spås bli en rekordkall vinter i år…

Om du planerar att bestiga en topp i Himalaya under 2010 så kommer här en kort sammanfattning av vad vi har att erbjuda på Hi On Life. För vårt kompletta utbud och för mer detaljer om expeditionerna, se vår kalender och ladda ner våra resebeskrivningar!

– Nu har vi en ny och fräsch resebeskrivning för Mera Peak och den första mars 2010 så bär det av mot den 6 476 meter höga toppen! Ska du med?

– Den 29 mars 2010 har vi expeditioner både till Island Peak och Lobuche Peak. Vill man slå två flugor i en smäll och bestiga båda topparna efter varandra när man ändå befinner sig i Himalaya, så går det också bra!

– Höstens expeditionsprogram toppas av Ama Dablam i början av oktober. Ama Dablam är drömtoppen för många klättrare med tuff mixklättring av snö, is och klippa. Världens vackraste berg har du därmed möjlighet att bestiga under oktober månad – 6 848 meter över havet.

– Vår expedition till Island Peak den 18 oktober 2010 är redan fullbokad och vi har därför satt in en extra avgång den 4 oktober. Vänta inte med att boka då detta är vår mest populära topp!

Vi ses i Himalaya!

Hi On Life Adventures