Posted on: 16 Nov 2011

Hej på er!

Hälsningar från Kathmandu!

Efter mycket om och men så har bilderna nått oss från sista gruppens bravader.   Som vi berättat tidigare så nådde Mats & Åke sitt Everest BC och Kala Pathar – vilket även alla Island Peak klättrare gjorde!

Vi hade även fina resultat på Island Peak då samtliga som gav sig på toppförsöket lyckades! Ewa och Anita valde att stanna i baslägret och Christer valde att stanna i High Camp. Carina, Joakim, Stella, Staffan och Curt satsade däremot mot toppen och alla kom upp! De kallar sig numera “Hi Five Island Peak Expedition”

Det har varit jättesvårt att välja ut vilka bilder som ska läggas ut. Saran har skickat 160 st och alla är toppenfina!!! Våra vandrare och klättrare har verkligen bjudit på sig själva och fastän att det har varit busväder i nedre delen av Himalaya så har vädret varit fantastiskt för våra deltagare!   Nedan finner ni “gobitarna” från höstens andra vandring till Everest BC och expedition till Island Peak. Bilderna talar för sig själv så jag tror de flesta kommentarer är överflödiga…

Hälsningar från ett återigen dimmigt Kathmandu!
Christina