Posted on: 16 Aug 2010

Ni som följde vår blogg i våras kommer kanske ihåg att vår Sirdar och gode vän Nima var tvungen att avbryta sin expedition till Mera Peak då han fick besked om att hans lilla 3-åriga dotter Sony hamnat på sjukhus.  Vi hoppades in i det sista att det inte skulle vara något allvarligt men tyvärr så har lilla Sony fel på sitt hjärta.  Hon behöver en operation så snart som möjligt och har fått tid i mitten av september.

Klättrare och vandrare runt om i Australien och England har varit fantastiska med att samla in pengar till operationen – Australiensarna har döpt projektet “Many Hands One Heart” och bla anordnat en liten “välgörenhetsgala” med dansuppvisning, loppis m.m..

Vi har fått in över 2000 USD men det fattas fortfarande pengar.  Självklart vill Hi On Life vara med och hjälpa och bland annat så hölls ett föredrag i helgen där behållningen gick till projektet.  Efter att vi skrev om Sony på vår blogg i går så har vi fått en hel del frågor – därav detta inlägg!

För att se läkarjournaler går det bra att klicka här!

För att hjälpa hänsvisar vi till:
Hjärta till Hjärtas kontrollpostgiro nr 90 07 85-7.  Ange ”Projekt Nepal” på talongen, så går hela beloppet till detta projekt.

Nedan kan du se bilder från “Välgörenhetsgalan” i Australien!

multiculture_072010_051

Sony Tamang Sony Tamang, 3 år