Posted on: 23 Mar 2012

Namaste!

Nu är det på tiden att vi sätter snurr på den här bloggen igen!  Vi har redan hunnit med två stycken vandringar i Annapurnaregionen och Saran har vandrat med Rune och tjejerna lämnade Jiri för en dryg vecka sedan och har precis kommit till Namche Bazar.  I Phakding mötte de upp vår guide Bikram och Nima som har 19 stycken glada norrmän med sig. Ja – det är full rulle skulle man kunna säga!

Vårens första tur var en 6 dagars resa från Kathmandu till Pokhara, varifrån vi trekkade till Australian Camp och Damphus, tillbaka till Pokhara och åter till Kathmandu.  Short but Sweet 🙂

Hur vandringen blev kan ni se här

Vår andra tur gick även den till Australian Camp, vidare till Lhandruk, Ghandruk och Nayapul innan det bar av tillbaka till vårt tjusiga  “Temple Tree Resort” i Pokhara.  Där njöt vi av fantastiska behandlingar i deras fina SPA, härliga frukostar vid deras vackra pool och så klart av mysiga staden Pokhara!   Efter ett par sköna dagar i Pokhara så åkte vi till Chitwan Jungle Lodge som ligger mitt inne i Nepals djungel.  Där fick vi vara med på safari från elefantryggen och spännande “Nature walks” genom Noshörningarnas och Tigrarnas territorium.

Allt är bara bra med oss som ni kanske förstår!

Välkomna till Himalaya
Hi On Life

Soluppgång över Himalaya
Ulla & Malin njuter av de första strålarna över Himalayas toppar
Ulla, Lena & Malin i Ghandruk
"Fishtail" 6 993 möh stoltserar mot Himalayas blå himmel.
Temple Tree Resort & SPA
Temple Tree's fina rum!
Chitwan Elefantsafari

 

Elefant babyn fick följa med på safarin!
Gryning i Chitwan