Posted on: 27 Sep 2011

Då ska du boka din resa med Hi On Life Adventures!

Efter två dagar med intensiv förhandling  fick vi äntligen ut våra sprillans nya Hillebergstält ur den Nepalesiska tullen!  6 stycken Saivo och 1 Atlas kommer att förgylla vårt basläger på Island Peak i höst.

Vi åkte genast hem och monterade tälten på vår takterass – Våra sherpor jublade!!

Då vi har råkat ut för allt mer ostadigt väder de senaste åren, så känns det viktigt för oss på Hi On Life att ha riktigt bra utrustning.  Det gäller både för komforten men framför allt även säkerheten.  Man kan känna sig riktigt liten när stormarna i Himalaya ryter i och då gäller det att ha prylar som kan stå emot – Tex tält från Hilleberg!

För säsongen har vi även köpt in nya bord och stolar till mässtältet, nya madrasser till sovtälten och nytt toalettält!  Vi har dessutom låtit tillverka fler dunsovsäckar  -35 så att vi kan ge de säckar som använts några säsonger till våra sherpor och bärare.  Vi tror nog att vi kan garantera att vi är det enda företaget i Himalaya som förser samtliga av sin personal med dunsovsäckar – Det känns fantastiskt – Något vi är stolta över.  Glad personal – glada gäster!

Vi ser fram emot en mycket fin och spännande säsong.  Om några dagar kommer våra första deltagare – Först ut Island Peak!

Allt gott från Kathmandu!
Christina

Hilleberg's Saivo

Foto: Hilleberg